Dönüş yoqqi her hatadan gözlerde btmişse yürekte aranmaz inan sna deli gbi aşıkken kybettiin aşkına yan seni çok sewmiştm inan!!!
*Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!...
*enjekte eddim tüm hayallerimi karanlıaaa...!!!
*aydınlıın hapsolduu karanlıında ösgür bırakıldıı yerde son çırpınışları ruhumun
*Sizøfrenik Ruhum intihara meyiLLi....õLmek iStiyør øLemiyøRum..
*Ciqlik iStiyør kuLaklarim..ya atmaLi deRinden yada attirmaLi derinLerden!?
*Ruh ’um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît...
NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM...
*tahta tekerleklerle ceset taşıorlar,
cesetlerin bazıları yaşıorlar...
cesetler bi daa ölmckler,
cesetler gerie dönmicekler!
*Hayallerim var gerçek olmayan, umutlarım var bir türlü hayallerime ulaşamayan, bir sevdiğim var uzaktan bile görülmeyen, bir derdim var çaresi ölüm olan...
*''Hep İçiNe ataN , hç bişei kafasıNa taKmıyo Gibi görüNen , MutLuLuk roLü oyNayaN kız , artK roLüNü İyi oynayaMıyoR''
*Daha da sessizleşiyorum her geçen günde daha da hissizleşiyorum her hissizleştiğimi fark ettiğimde...
*ölüm yine aynı yerde aynı saatte çıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen çoktan ölmüştün
*Yine Dert,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur
*YaLnız Yaqmur Yagdığında Séwiyorum ßu Şehrin InsanLarını.. ,, Herkésin Yüzü Gözü *IsLaq ßaşLarı Egik.. ßenim H£p oLdugum GiBi
*Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu
Anné,kücükkén ßi yérim acıınca
öpimmdé gcsin dérdin ya..
KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn
*Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim fark; yaLnızLık.. Şimdi tek başıma odamdaym, soğuk we karanLık..!
*ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..
*ÖLmek için sebebim Yoq AmA yasamaq İçİNdE SINIRDAYIM ...Added (2008-11-04, 7:00 Am)
---------------------------------------------
*Madem yaşamak güzel ben niçin aglıyorum seni sevmek suç ise cezamı çekiyorum
*sensizliği dinlemek sessizliği dinlemekten zor ama en zoru sensizliğin sessizliğini dinlemek ...
*Adına şarkılar yazmadım diye resmini yollara çizmedim diye sanmaki sevgilim seni sevmedim
*hasretim senelere dönse de ne aşkına bedduam ne de sana kinim var, binbir dert çektirsen de seni mahşere kadar sevmeye yeminim var....
*Ne zaman sağır ressam krisatl bir zemin üzerine düşen yağmur damlasının sesini çizerse seni o zaman unutacağım...
*Bu Nasıl Bir Duygu bilemiyorum;Kimseye Ayrıldık Diyemiyorum,Adını Kim Sorsa Eziliyorum,Ayrılıp Gittiği O Günden Beri....
*Saçının bir teline dünyalar feda olsun, kalbin hep benimle dolu olsun.
*Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar
*ben hıc kımse ıcn hayal kırıklıgına ugramadım cunku hıc kımse ıcın hayal kurmadım
*Allah' M yqmrr yaqdır Yeryüzünde pisliqq coqq..!!
*Dalma... Düşünme... Ağlama... Hayat bu!.. mahfeder insanı mesutken... Bak ben ağlıyormuyum?.. herşeyimi kaybetmişken ..
*Hiç Hayallerinizden "0" Aldınız Mı_?
*sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar..
*YaRınıMı bRaqTm .. düN'm KaHpE çIkıNca.. !!
*' Yeni bir krize giriyorum
ellerim titriyor
üzgün değilim ama gözlerim doluyor ..!
*sefioRum yaLan yoqh !.. umutLaNma aşq biTTi !..
*yanqınLar biLe yaqmadı gözLeriN kdR !..
*hayaLLeRimi bıRak..umutLaR senin oLsun...döneceksin sanaRak..ya$anmaz biLiyoRsun..!
*ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...(L)
*Düşkünsém, Kötüysém, Déliysém Kimé Né ßundan ?