| Thursday, 2012-05-17, 0:59 AM | Ana sayfa | Uye ol | Giris |
|
Aşşkkk - ForumAşşkkk - Forum
| Aşşkkk |
| ezo_geliin | Date: Thursday, 2008-09-18, 0:14 AM | Message # 1 |
Sergeant
Group: Users
Status: Offline
| Aşk Aşk nedir Aşk özlemdir Aşk sevmektir Aşk çok sevmektir Aşk karşılıksız sevmektir Aşk benim seni sevmemdir Aşk seni yüreğimde hissetmektir Aşk adını hiç unutmadan zikretmektir
|
| |
| | |
| kolaymirc | Date: Saturday, 2008-09-20, 4:02 AM | Message # 2 |
Admin
Group: Administrators
| Aşka Dair Aşk bir muamma gibidir çözebilene aşk olsun Aşk bulutunun üstünde gezebilene aşk olsun Aşk gönülün hitabıdır divanenin hesabıdır Aşk şiirin kitabıdır yazabilene aşk olsun Aşk incelik aşk azamet aşk özveri aşk nezaket Aşk imandır aşk ibadet hazzı bilene aşk olsun Aşk ilahların sathıdır aşk benliğin ruhsatıdır Aşk kayalardan katıdır ezebilene aşk olsun Aşk Ali'ye Kamber gibi aşk mis gibi amber gibi Aşk sihirli çember gibi bozabilene aşk olsun Aşk deli aşk akil eder aşk uzağı yakın eder Aşk ateştir aşk kül eder tozabilene aşk olsun Aşk irfan alimin huyu aşk Kevser Zemzemin suyu Aşk bir sonsuz derin kuyu kazabilene aşk olsun Aşk ilimdir aşk keramet aşk asalet aşk nedamet Aşk güvendir aşk saadet erebilene aşk olsun Aşk mekanı arı yerdir ziyareti gönüllerdir Aşk benlikten ileridir özge bilene aşk olsun Aşk uğraştır aşk emektir aşk sevmektir sevilmektir Aşk demek Şahin demektir sezebilene aşk olsun Şahin Kars
|
| |
| | |
| kolaymirc | Date: Saturday, 2008-09-20, 4:06 AM | Message # 3 |
Admin
Group: Administrators
| Aşk adamı öldürmez Aşkın derdini yaz yaz biter mi Aşkı yaşamaya ömür yeter mi Aşk ölümdür tende ölüm ecel mi Aşk adamı öldürmez hasret güldürmez Aşığa uzak yakın zaman hiç olmaz Aşk bir aydınlıktır güneş hiç doğmaz Sevdalar gönüldedir yabanda olmaz Aşk adamı öldürmez hasret güldürmez Aşk ağlatır gözlerinin yaşın dindirmez Âşık sever başa taşa bildirmez Aşk yoluna gidilir geri dönülmez Aşk adamı öldürmez hasret güldürmez Aşk yolunda yollar dolam dolamdır Âşık sevdasını yarin bulandır Aşk ne bir can ne de bir tendir Aşk adamı öldürmez hasret güldürmez Aşığın süzülür gözünden yaşlar Aşk derdinden anlamaz kayalar taşlar Aşığın başındadır her bele çileler işler Aşk adamı öldürmez hasret güldürmez Mükerrem Özcan
|
| |
| | |
| TuGcEmM | Date: Monday, 2008-10-27, 4:28 AM | Message # 4 |
Sergeant
| [color=purple] KANATSIZ MELEGIM seninle bende kanatlandım Derdimi tasamı bıraktım O yalancı dostLara Sevme hata yaparsın dıyenlere Bir çizik attım Bir sana inandım Çünkü sen gerçeksin Ve ebedi benimsin KANATSIZ MELEGİM
|
| |
| | |
| ezo_geliin | Date: Monday, 2008-11-03, 2:53 PM | Message # 5 |
Sergeant
| siz adamı aşık edersiniz hea
|
| |
| | |
| TuGcEmM | Date: Tuesday, 2008-11-04, 7:06 AM | Message # 6 |
Sergeant
| ßıs demı ederık waLLa:)))
|
| |
| | |
| karanlikgece | Date: Wednesday, 2008-11-26, 6:34 AM | Message # 7 |
Private
Group: Moderators
| BEKLENEN Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? Necip Fazıl KISAKÜREK
Proton ve nötronda çekirdek sevdası olmazsa, atom olmayacak, atomun olmadığı bir yerde madde olmayacak ve kâinat geldiği yere geri dönecek, yok olacaktır. Demek ki; koskoca kâinatı ayakta tutan, küçücük zerrelerin büyük sevdalarıdır.
|
| |
| |
|
 |  |