| TuGcEmM | Date: Tuesday, 2008-11-04, 7:00 AM | Message # 1 |
Sergeant
Group: Users
Status: Offline
| Dönüş yoqqi her hatadan gözlerde btmişse yürekte aranmaz inan sna deli gbi aşıkken kybettiin aşkına yan seni çok sewmiştm inan!!! *Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!... *enjekte eddim tüm hayallerimi karanlıaaa...!!! *aydınlıın hapsolduu karanlıında ösgür bırakıldıı yerde son çırpınışları ruhumun *Sizøfrenik Ruhum intihara meyiLLi....õLmek iStiyør øLemiyøRum.. *Ciqlik iStiyør kuLaklarim..ya atmaLi deRinden yada attirmaLi derinLerden!? *Ruh ’um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît... NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM... *tahta tekerleklerle ceset taşıorlar, cesetlerin bazıları yaşıorlar... cesetler bi daa ölmckler, cesetler gerie dönmicekler! *Hayallerim var gerçek olmayan, umutlarım var bir türlü hayallerime ulaşamayan, bir sevdiğim var uzaktan bile görülmeyen, bir derdim var çaresi ölüm olan... *''Hep İçiNe ataN , hç bişei kafasıNa taKmıyo Gibi görüNen , MutLuLuk roLü oyNayaN kız , artK roLüNü İyi oynayaMıyoR'' *Daha da sessizleşiyorum her geçen günde daha da hissizleşiyorum her hissizleştiğimi fark ettiğimde... *ölüm yine aynı yerde aynı saatte çıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen çoktan ölmüştün *Yine Dert,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur *YaLnız Yaqmur Yagdığında Séwiyorum ßu Şehrin InsanLarını.. ,, Herkésin Yüzü Gözü *IsLaq ßaşLarı Egik.. ßenim H£p oLdugum GiBi *Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu Anné,kücükkén ßi yérim acıınca öpimmdé gcsin dérdin ya.. KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn *Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim fark; yaLnızLık.. Şimdi tek başıma odamdaym, soğuk we karanLık..! *ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi.. *ÖLmek için sebebim Yoq AmA yasamaq İçİNdE SINIRDAYIM ...Added (2008-11-04, 7:00 Am) --------------------------------------------- *Madem yaşamak güzel ben niçin aglıyorum seni sevmek suç ise cezamı çekiyorum *sensizliği dinlemek sessizliği dinlemekten zor ama en zoru sensizliğin sessizliğini dinlemek ... *Adına şarkılar yazmadım diye resmini yollara çizmedim diye sanmaki sevgilim seni sevmedim *hasretim senelere dönse de ne aşkına bedduam ne de sana kinim var, binbir dert çektirsen de seni mahşere kadar sevmeye yeminim var.... *Ne zaman sağır ressam krisatl bir zemin üzerine düşen yağmur damlasının sesini çizerse seni o zaman unutacağım... *Bu Nasıl Bir Duygu bilemiyorum;Kimseye Ayrıldık Diyemiyorum,Adını Kim Sorsa Eziliyorum,Ayrılıp Gittiği O Günden Beri.... *Saçının bir teline dünyalar feda olsun, kalbin hep benimle dolu olsun. *Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar *ben hıc kımse ıcn hayal kırıklıgına ugramadım cunku hıc kımse ıcın hayal kurmadım *Allah' M yqmrr yaqdır Yeryüzünde pisliqq coqq..!! *Dalma... Düşünme... Ağlama... Hayat bu!.. mahfeder insanı mesutken... Bak ben ağlıyormuyum?.. herşeyimi kaybetmişken .. *Hiç Hayallerinizden "0" Aldınız Mı_? *sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar.. *YaRınıMı bRaqTm .. düN'm KaHpE çIkıNca.. !! *' Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor üzgün değilim ama gözlerim doluyor ..! *sefioRum yaLan yoqh !.. umutLaNma aşq biTTi !.. *yanqınLar biLe yaqmadı gözLeriN kdR !.. *hayaLLeRimi bıRak..umutLaR senin oLsun...döneceksin sanaRak..ya$anmaz biLiyoRsun..! *ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...(L) *Düşkünsém, Kötüysém, Déliysém Kimé Né ßundan ?
|
| |
| |